søndag 10. oktober 2010

GREEK translation of WORLD ANTI CHEMTRAIL DAY

Η παρούσα πρόσκληση σημειώνει μια ημέρα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τοπικά ένα γεγονός ενάντια στους χημικούς αέρο-ψεκασμούς. Μέσω του συγχρονισμού μας μπορούμε να προσεγγίσουμε τους ανθρώπους και τους πολιτικούς συνολικά. Μια εισαγωγή στο ζήτημα και μια παρουσίαση της ταινίας "What In The World Are They Spraying" (Τι Στο Καλό Ψεκάζουν) σας δίνει μια εκτίμηση για αυτό στο οποίο εναντιωνόμαστε (- ταινία που θα παρουσιασθεί στις 23 του Οκτωβρίου)! …


Τα Chemtrails προέρχονται από τη λέξη contrails και θεωρούνται σαν εργαλείο στην γεωμηχανική.  Θυμηθείτε το άσπρα ίχνη που συνήθως ακολουθούν την πορεία του αεροπλάνου. Τα ίχνη δεν εξαρτώνται πλέον από τις ατμοσφαιρικές συνθήκες που τα διαμορφώνουν, δεδομένου του ότι περιέχουν χημικές ουσίες που επεκτείνονται και που ενεργούν ως κάλυψη σύννεφων. Ο πιο πρόσφατος πολιτικά σωστός όρος είναι "αεριωθούμενο αεροπλάνο εξειδικευμένο για contrails", ενώ οι όροι "ψεκαστήρες αερολύματος" και "σύννεφο-σποράς" επίσης χρησιμοποιούνται. Υπάρχουν πολλές θεωρίες γιατί υποβαλλόμαστε στον εναέριο ψεκασμό και πολλοί άνθρωποι θεωρούν σταθερά ότι οι κυβερνήσεις μας δεν θα επέτρεπαν να υποφέρουν οι αθώοι πολίτες. Εάν ξανακοιτάξουμε πίσω στο χρόνο την ιστορία μας, αποδεικνύεται επανειλημμένα ότι κάνουμε λάθος και στο πρόωρο 1940 το UK άρχισε τον εναέριο ψεκασμό των χημικών ουσιών στον πληθυσμό του. Όταν ο εκπρόσωπος του Porton Down στο UK ρωτήθηκε εάν τέτοιες δοκιμές πραγματοποιούνται ακόμα το 2002, αποκρίθηκε: "Δεν είναι η πολιτική μας να συζητάμε τις τρέχουσες έρευνες" (1).

Τι είναι ένα τροποποιημένο σύννεφο;
Καταρχήν υπάρχουν πολλοί τρόποι που τροποποιούν τα σύννεφα. Μία τεχνολογία αποκαλείται σπορά σύννεφων. Αυτό έχει συμβεί συνολικά για χρόνια, και είναι εμπορικά χρησιμοποιημένο π.χ. στις Άλπεις του South Island της Νέας Ζηλανδίας για να εξασφαλίσουν τις επαρκείς χιονοπτώσεις για την εποχή του σκι. Επίσης στην Τασμανία, Αυστραλία, έχει χρησιμοποιηθεί για χρόνια για να αυξήσει το ποσό βροχής για τις συγκομιδές. Πρόσφατα προτάθηκε να συνδεθεί με την ξηρασία στο άλλο μισό του νησιού, στο οποίο είναι ένα διαρκές ζήτημα. Η πτώση βροχής/χιονιού σύννεφων μπορεί με άλλα λόγια να ελεγχθεί, αλλά η χρήση της σποράς σύννεφων ακόμα δεν απαγορεύεται. Ίσως επειδή η άμεση σχέση με τις κοντινές ξηρασίες είναι αδύνατο να αποδειχθεί. Αυτό που είναι στα σίγουρα, είναι ότι η διανομή του νερού χειραγωγείται. Τα chemtrails τα ίδια δημιουργούν ολόκληρο το σύννεφο, ή το στρώμα των σύννεφων. Το "νέο σύννεφο" είναι στο χάρτη της NASA για τα σύννεφα ως contrail. Αυτό είναι κομμάτι αλλόκοτο, δεν είναι ; ως contrail πραγματικά δεν είναι ένα σύννεφο;

Ποιο είναι το περιεχόμενο των chemtrails;
Πάλι, τα γεγονότα και η εικασία συγχέονται, δεδομένου ότι δεν έχουμε ένα αεριωθούμενο αεροπλάνο που μπορεί πετώντας να παίρνει τα δείγματα. Αλλά κάποιες χιλιάδες δοκιμές νερού και χώματος σε όλη την υδρόγειο παρουσιάζουν αυξανόμενα ποσά των βαρέων μετάλλων και μερικές φορές άγνωστου βιολογικού υλικού. Τα μέταλλα παρουσιάζουν συνήθως απίστευτα ποσά αλουμινίου και βαρίου, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά. Το βιολογικό υλικό μπορεί επίσης να τροποποιηθεί γενετικά, όπως στην "ασθένεια Morgellons" ή με ουσίες που πέφτουν τυχαία και προσγειώνονται με τα μόρια chemtrail. Ο Don Croft, ένας αντί-chemtrail ακτιβιστής έχει χρησιμοποιήσει "cloud buster" του Nicola Tessla για να κάνει ένα "chem-buster". Λέει ότι τα μόρια chemtrails διατηρούν τη συνοχή τους από τα θετικά ιόντα ως αέριο αποκαλούμενο οργόνη. Ο chembuster του Don μετατρέπει το φορτίο των ιόντων από θετικό σε αρνητικό. Στην ιστοσελίδα του HAARP επιβεβαιώνουν πώς η ELF εργάζεται μόνο στα θετικά ιόντα τα οποία φυσικά και συνεχώς ποικίλλουν στο ποσοστό. Με άλλα λόγια, επιβάλλεται να τα δημιουργήσουν- τα chemtrails ;

Γιατί να τροποποιήσουν τα σύννεφα;
Η CenterPointe Learning Academy δημοσιεύει βιβλία για τα παιδιά, όπου τα chemtrails παρουσιάζονται ως υγιή και ακόμα προφανώς δημιουργημένα από τον άνθρωπο σαν προσπάθεια "αντιηλιακού πετάσματος για τη γη" (3). Οι ιδέες ανήκουν στον αποθανόντα πατέρα της βόμβας υδρογόνου, τον Edward Teller. Πρότεινε ότι με την αύξηση του ποσοστού διαταραχών στην ατμόσφαιρα κατά 0.5-1%, το φως του ήλιου να αντανακλαστεί πίσω έξω στο διάστημα και επομένως να μη θερμάνει τον πλανήτη. Σύμφωνα με τις αμερικανικές κυβερνητικές πηγές (οι οποίες συμβαίνει να συγκεντρώνουν την εργασία του Teller) αυτό το σενάριο σημαίνει ότι η κατανάλωση πετρελαίου και φυσικού αερίου μπορεί να συνεχιστεί αδιαλείπτως.

Μερικοί προτείνουν ότι τα chemtrails είναι ένα μέρος ενός συστήματος ραντάρ, το οποίο στα μάτια της ιστορίας έχει μεγάλη σημασία, όπου τα μόρια ή ο φλοιός αλουμινίου χρησιμοποιήθηκαν για να κρυφτούν από το εχθρικό σύστημα ραντάρ κατά τη διάρκεια του β’ παγκοσμίου πολέμου. Όταν χρησιμοποιούνται από κοινού με HAARP τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα (ELF) δημιουργείται το σύστημα επικοινωνιών που θα λειτουργήσει παρά μια ηλεκτρική βλάβη.

Γιατί ανησυχούμε για αυτό;
Ο κύριος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι ανησυχούν για τα chemtrails είναι μαρτυρίες άμεσες, προσωπικές, εξειδικευμένες από τα εκατομμύρια των ανθρώπων on-line. Πολλοί από τους σοβαρά ασχολουμένους, πολλοί ακριβώς που ρωτούν τι συμβαίνει, και πολλοί που ενημερώνουν. Οπουδήποτε ο ψεκασμός συμβαίνει, ένα ορισμένο σχέδιο αντιδράσεων εμφανίζεται (παρακαλώ να με καταλάβετε εδώ)
* ο ουρανός είναι ριγέ από τα ίχνη ή έχει τα ριγέ σύννεφα ή cirrus clouds (θυσανοειδή νέφη)
* υπάρχουν "ίχνη" στις περιοχές όπου δεν υπάρχει καμία κανονική πτήση
* τα αεροπλάνα παρατηρούνται να ακολουθούν μεταβαλλόμενες κατευθύνσεις που δημιουργούν τα σχέδια
* υπάρχει μια ελαφριά ομίχλη στον αέρα, που δεν προκαλείται από την υγρασία
* οι άνθρωποι αρρωσταίνουν! Συχνά με μια σειρά των συμπτωμάτων από την κοινή γρίπη

(είναι αυτό μια σύνδεση με το τρελό πρόγραμμα εμβολιασμού "swine flu" το οποίο   αποκαλύφθηκε ως εξαπάτηση από την Jane Bürgermeister, η οποία κάλεσε το FBI και το WHO στο δικαστήριο. Η περίπτωσή της είναι ψηλά στην Αυστρία καθώς μιλάμε (μέσο Σεπτεμβρίου 2010)
* οι άνθρωποι ξυπνάνε με ξηρούς λαιμούς και χάνουν τις φωνές τους
* αύξηση αλλεργικών αντιδράσεων
* δεν υπάρχει κανένα πουλί ή έντομο τριγύρω, είναι πολύ ήρεμα
* τα φυτά μπορούν να πεθάνουν, χωρίς κανένα άλλο προφανές αίτιο
* να υπάρξουν τα χρώματα του ουράνιου τόξου στα σύννεφα (!)
* τα ίχνη δημιουργούνται τη νύχτα και προορίζονται για να παρασυρθούν πέρα από την πόλη
* τα ίχνη εμφανίζονται στο Περθ, Αυστραλία, η οποία δεν έχει καθόλου φυσικά contrails, προφανώς δεδομένου του ότι η σταθερή εξαιρετικά χαμηλή υγρασία τους δεν το επιτρέπει.

Καιρικές αλλαγές
Οι καιρικές τροποποιήσεις, προορισμένες για εχθροπραξίες, απαγορεύθηκαν από τα Η.Ε το ’70, αυτό μας δίνει μια ιδέα του πόσο πολύ καιρό πριν αναπτύχθηκε αυτή η τεχνολογία, και επίσης σε πιο σημείο είναι πιθανώς αυτή η τεχνολογία σήμερα. Αυτό που είναι στα σίγουρο, είναι ότι τα ασυνήθιστα καιρικά σχέδια εμφανίζονται συχνά μετά από τις παρατηρήσεις chemtrail. Σε Otago, Νέα Ζηλανδία, έχουν υπάρξει 7 εβδομάδες των chemtrails που καλύπτουν τους ουρανούς μας, που ακολουθούνται από τις πλημμύρες και τους σεισμούς. Μια ογκώδης θύελλα, (η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα για το μέγεθος της Αυστραλίας!) αναστατώνει με τους βρυχηθμούς της τον παράλιο νότο της Νέας Ζηλανδίας. Από τις συνδέσεις με τα ρωσικά έντυπα ειδήσεων διαβάζουμε ότι οι περισσότεροι Ρώσοι πραγματικά θεωρούν τις πυρκαγιές, που αυτό το καλοκαίρι (2010) προκλήθηκαν, σαν αποτέλεσμα από την αμερικανική καιρική τροποποίηση (4). Ξέρουμε ότι υπήρξε πολύ υψηλή δραστηριότητα chemtrail σε μερικές από τις περιβάλλουσες περιοχές πριν από τις πυρκαγιές (Νορβηγία, Σουηδία και Δανία). Αυτό το σενάριο ακολουθήθηκε έπειτα από τις πλημμύρες σε άλλες γειτονικές περιοχές.

Συμπέρασμα
Δεν προσπαθώ να πείσω κανένα για τα chemtrails, αλλά προσπαθώ να αφυπνίσω την περιέργεια, τη θέληση και την ανάγκη να ερευνήσω το θέμα για σας.
Όπως πάντα με τα κυβερνητικά μυστικά, κανένας δεν θα αναγνωρίσει ότι ξέρει κάτι για το θέμα. Από το γερμανικό περιοδικό "Time and Space" άρθρο από το Gabriel Stetter, ξέρουμε ότι η ανησυχία πολιτών ξεκίνησε νωρίς το 2000. Η Greenpeace έχει κληθεί για να εξετάσει το ζήτημα. Ξέρουμε επίσης ότι υπάρχουν ποικίλες απαντήσεις στο γιατί αυτοί δεν συμφωνούν να το εξετάσουν, ανάλογα με το ποιος κλάδος ή χώρα έρχεται σε επαφή.
Σύνδεση          http://www.holmestead.ca/chemtrails/r+z-gp.html

Παρακαλώ ανακαλύψτε την αλήθεια για σας, και εάν σκέφτεστε όπως εμείς, ενωθείτε στον Αντί Chemtrail Κόσμο μας, ημέρα 20. 11. το 2010 για να δημιουργήσετε μια πορεία για την ενωμένη δημόσια κατακραυγή!

ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ;
Οπουδήποτε ζείτε, εάν βρίσκετε τα chemtrails μια πηγή ανησυχίας, αυτό είναι η ευκαιρία σας για να ενώσετε τις δυνάμεις με τους ανθρώπους όλους αυτούς που συμμερίζονται επίσης τις ίδιες ανησυχίες. Μόνο ένα πράγμα είναι κρίσιμο για να έρθουν σε επαφή με τα τοπικά μέσα σας. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας, να παρουσιάσουμε στις κυβερνήσεις ότι οργανωνόμαστε συνολικά και είμαστε σοβαροί. Πέστε στις τοπικές κυβερνήσεις σας και στα μέσα ότι εσείς θέλετε μια εξήγηση σε αυτήν την καταστρεπτική δραστηριότητα, και εάν είστε αρκετά γενναίοι, απαιτείστε να σταματήσουν! Απομένει να δημιουργηθεί το *World We Want*.

Την ημέρα, ή πριν από την 20ή του Νοεμβρίου 2010

- κάνετε ένα ενημερωτικό φύλλο! Να το ταχυδρομήσετε στα τοπικά καταστήματα ή στις γειτονικές ταχυδρομικές θυρίδες…
- κάνετε μια διάσκεψη (όπως προγραμματισμένη στο Όσλο, στη Νορβηγία)
- κάνετε μια συναυλία
- γράψτε μια επιστολή στο τοπικό έγγραφο ειδήσεων
- ζητήστε να περάσετε από συνέντευξη από το μη κυβερνητικό ραδιοσταθμό
- συγκροτήστε την παρέα σας και γιορτάστε όλα αυτά που έχουμε και είμαστε
- κάνετε μια πορεία, όπως τα μέλη από Βικτώρια, Canda, κάνουν! Η πρωτοβουλία είναι δική μας η εργασία είναι δική σας!

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ με τις μεγάλες πληροφορίες.  Για να είναι συνεχές ♥
(7) http://www.examiner.com/us-intelligence-in-national/haarp-secret-weapon-for-weather-modification-electromagnetic-warfare

1 kommentar:

  1. Who did the Greek translation?

    Poios ekane tin elliniki metafrasi??

    SvarSlett